Bootcamp is voor iedereen die sportief aangelegd is.

Bootcamp is een outdoor fitness-training in groepsverband voor zowel beginners als gevorderden. Onder begeleiding van een professionele sportinstructeur ga je zowel je conditie als je kracht in zeer korte tijd verbeteren.

Wat we doen?
Trainen in de natuur: opdrukken, buikspieren, kruipen, rennen, hangen aan bomen met van alles en nog wat.
Maar ook: slepen, trekken, duwen, tillen van attributen zoals tractor- en of autobanden. Ieders lichaam is verschillend en heeft een eigen niveau.
Ben je jong, oud, te zwaar, herstellend van een blessure, beginnend of juist een zeer ervaren sporter?

Dit maakt bij Fitclub Enjoy niet uit. Voor ieder niveau hebben wij geschikte trainingsoefeningen.

Aanmelden voor bootcamp!

Is je eerste les je goed bevallen? Klik dan hieronder op de knop om het aanmeldingsformulier in te vullen.

Wanneer

Elke maandagavond van 20.00 tot 21.00
In de zomerperiode elke zaterdagochtend van 09:30 tot 10:30

Je kan elke les zelf bepalen of je hierbij aanwezig bent. We maken gebruik van een handige app Teamers waarin je eenvoudig kunt aangeven of je meedoet en zie je waar de les die avond wordt gegeven.

Waar

De bootcamp training wordt gegeven op diverse buitenlocaties in Wijhe, zoals bijvoorbeeld het zwembad, de loswal, het bos Onder de Gelder, de parkeerplaats bij de Hubo, het van dedemplein bij de Albert Hein.

Kosten

De eerste les is gratis, deze hoef je niet te betalen.

Vind je het na deze les leuk, dan zijn de kosten:
- Per les voor 7,50 euro
- 5 lessen voor 32,50 euro

Bootcamp door het centrum van Wijhe

Een keer per maand gaan we bootcampen door het centrum van Wijhe. Een combinatie van hardlopen en gebruik maken van alle openbare bankjes, trappen en hekjes.

Bootcamp bij het van Dedem plein

Een van de locaties waar les wordt gegeven ligt midden in het centrum van Wijhe aan het van dedem plein.


Bootcamp bij Zwembad de Welters

Een van de locaties waar les wordt gegeven is het grasveld bij Zwembad de Welters. Deze locatie heeft als extra voordeel dat in de training ook oefeningen in het water kunnen worden gegeven. Vooral bij mooi weer is dit een welkome afwisseling.

Bootcamp bij de Loswal in Wijhe

Een van de locaties waar les wordt gegeven is de loswal in Wijhe, vlakbij het haventje. Deze locatie heeft als voordeel dat je een fantastisch uitzicht hebt op de IJssel en je word aangemoedigd door passanten die even een ommetje maken.

Bootcamp bij Park Wijhezicht

Een van de locaties waar les wordt gegeven is in het park Wijhezicht, vlakbij het centrum. Deze locatie heeft als voordeel dat je in een groenrijke omgeving sport en je word aangemoedigd door bewoners van het Weijtendaal, die ooit ook zo sportief waren als dat wij nu zijn.

Landgoed de Gelder

Een van de locaties waar les wordt gegeven is in het landgoed de Gelder aan de rand van de nieuwbouw. Deze locatie heeft als voordeel dat je volledig wordt omringd door de mooie natuur en je word aangemoedigd door de vele dieren die even een kijkje komen nemen.